Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fixing my quotes.
Dieselstation Car Forums > Forum Issues > Test Forum
White RSX
This is text to be quoted.

QUOTE(White RSX @ Feb 24 2007, 10:43 PM) *
This is text to be quoted.

This is quoted text.
White RSX
QUOTE(White RSX @ Feb 24 2007, 10:44 PM) *
This is text to be quoted.
This is quoted text.

This is quoting a double quote.
---
QUOTE(White RSX @ Feb 24 2007, 11:03 PM) *
This is quoting a double quote.

This is quoting multiple posts, therefore this is what is broken.
dukenukem
QUOTE
QUOTE(White RSX @ Feb 25 2007, 01:04 AM) *

This is quoting a double quote.
---

This is quoting multiple posts, therefore this is what is broken.

Penis


Penis
White RSX
QUOTE(dukenukem @ Feb 24 2007, 11:57 PM) *
Penis

Penis

This is me quoting an idiot and the post above him

UNDERSTAND YET MOFUGGAS? MULTIQUOTE == BROKEN.
Diesel
what's going on is that it's not acting like the old system (which was a mod anyways). I have yet to fix it so that it acts like the old system. in order to multiquote right now, you have to press the button on whichever post you want to quote. then hit the AT THE BOTTOM. not the one on the side.
fiber optic
Clicking just scrolls my window back up to the top of the thread.
Diesel
haha.. then i have no idea about that one man. try upgrading to lates Firefox? deleting cache? cookies?
fiber optic
QUOTE(Diesel @ Feb 26 2007, 02:58 PM) *
haha.. then i have no idea about that one man. try upgrading to lates Firefox? deleting cache? cookies?


Hmmm. Works at home with the 1.5.0.10 version of Firefox. At work I just updated the the newst version and it doesn't work. I guess it's my settings somewhere.
White RSX
Reload the page Fiber, it does that with edit and quote somethimes as I've seen.
fiber optic
QUOTE(White RSX @ Feb 27 2007, 11:48 AM) *
Reload the page Fiber, it does that with edit and quote somethimes as I've seen.


Yeah, now it works and I didn't change anything. Oh well.
arnge
QUOTE(Diesel @ Feb 26 2007, 12:58 PM) *
haha.. then i have no idea about that one man. try upgrading to lates Firefox? deleting cache? cookies?


trying the old fashioned way.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.