Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Signatures, Mines not showing
autoshotz
post Dec 31 2011, 05:36 PM
Post #1


Shift Noob
*

Group: Members
Posts: 90
Joined: 11-December 11
From: Brisbane, Australia
Member No.: 6,819
Car: Datsun 1600



Hey Guys,
I did search, but I seem to be the only one with this problem. Here is a screen dump of my signature, yet it doesnt show on any of my posts? Did I do this incorrectly?


Any help would be great!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fiber optic
post Dec 31 2011, 05:48 PM
Post #2


Living the dream
*****

Group: Moderators
Posts: 8,859
Joined: 27-August 03
Member No.: 28
Car: Ford F-150, Mercury Grand Marquis, Volkswagen Beetle





Before you click post do you have the enable signature box checked?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
autoshotz
post Dec 31 2011, 06:02 PM
Post #3


Shift Noob
*

Group: Members
Posts: 90
Joined: 11-December 11
From: Brisbane, Australia
Member No.: 6,819
Car: Datsun 1600



Yes mate, doesnt seem to change!

Infact I made sure they were ticked on this post, still nothing!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HKYStormFront
post Dec 31 2011, 06:14 PM
Post #4


Pit Mechanic
***

Group: Members
Posts: 521
Joined: 5-December 11
From: Greer, SC
Member No.: 6,812
Car: 06 Frontier SE



yea same here, i have one set up and sig's enabled but mine's never shown up either sad.gif not a big deal but it'd be nice
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dukenukem
post Dec 31 2011, 06:22 PM
Post #5


**Snuggles**
******

Group: Moderators
Posts: 14,251
Joined: 13-November 03
From: Dallas, TX
Member No.: 166
Car: 2006 Subaru WRX STI



Try and clear your cookies/ cache and see if that helps.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kip_666
post Jan 1 2012, 03:54 AM
Post #6


Grease Monkey
**

Group: Moderators
Posts: 487
Joined: 22-December 04
Member No.: 1,264
Car: 1999 Saab 9-3 SE Coupe 2.0t @ stage 3 + 1999 9-3 Viggen



I've found this old post from diesel:

http://forums.dieselstation.com/index.php?...st&p=501773

" I have modified the code, so now the signatures will be shown only for the users who have more than 100 posts. "

If that is the case I'll see if we can place that piece of info somewhere more obvious. It is to stop a bit of the spam.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
autoshotz
post Jan 1 2012, 01:42 PM
Post #7


Shift Noob
*

Group: Members
Posts: 90
Joined: 11-December 11
From: Brisbane, Australia
Member No.: 6,819
Car: Datsun 1600



Yeah I had a feeling it had to do with number of posts. Ohh well off to spam a shit load of topics smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HKYStormFront
post Jan 1 2012, 07:56 PM
Post #8


Pit Mechanic
***

Group: Members
Posts: 521
Joined: 5-December 11
From: Greer, SC
Member No.: 6,812
Car: 06 Frontier SE



yea i had that thought at one point but wasn't sure. thanks for clarifying smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 08:56 AM